Вие нямате продукти във Вашата пазарска количка.

Нямате продукти за сравнение.

Търсене

Блогът на SportModa

За мода, спорт и още нещо...

 • Маратонки Puma и най-бързия спринтьор в света.

  Маратонки Puma или спортните обувки на Юсейн Болт.

  Ако трябваше да познаете какви маратонки носи най-бързият спринтьор в света Юсейн Болт, сигурно щяхте да предположите Adidas или Nike. Но нямаше да познаете, защото всъщност Болт винаги е носил маратонки Puma, от началото на кариерата си без пропуск.

  Continue reading

 • Дизайнерски кецове

  Защо все по-често мъжете избират дизайнерски кецове вместо официални обувки

   

  Много от нас имат един леко неприятен спомен примесен с незабравимото преживяване на абитуриентския бал – носенето на неудобни официални обувки и дългоочакваната им подмяна с удобни дизайнерски кецове веднага щом стигнем до ресторанта.

  Continue reading

 • Маратонки и Кецове, каква е разликата?

  Едно и също ли означават думите маратонки и кецове ?

  В ежедневието си често използваме думите „маратонки” и „кецове” като взаимозаменяеми термини, най-общо обозначаващи категорията спортни обувки. Обикновено ги свързваме с физическа активност, спорт, а дори и просто с по-младото поколение. Но знаехте ли, че двете думи имат различни значения?

  Continue reading

 • Новите маратонки Nike

  Новите маратонки Nike, които може да забравите, че носите

  Случвало ли ви се е на излизане от вкъщи да осъзнаете, че сте забравили да си сложите кецовете? Новият модел на Nike, Free Trainer 1.0, има потенциала да създаде подобно чувство във вас, макар и илюзорно. Американската фирма твърди, че моделът, който е на пазара от 4-ти ноември, създава усещането за бос крак, все едно ходите без обувки.

  Continue reading

 • Кецовете и техният възход.

  Възходът на кецовете и тяхното влияние върху дрескода.

   

  Понякога обувките не са просто обувки. Понякога те са не само моден аксесоар, а културна икона. Това цели да покаже изложбата „Възходът на културата на кецовете”, която обикаля известни музеи на изкуството в Северна Америка от средата на миналата година и до края на следващата.

  Continue reading

Продуста 1 до 5 от 22 общо

Страница:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5