ЗА ПОРЪЧКИ И ВЪПРОСИ
0885 008 735

0Item(s)

Вие нямате продукти във Вашата пазарска количка.

Product was successfully added to your shopping cart.

Блогът на SportModa

За мода, спорт и още нещо...

 • Важни причини, които ни пречат да отслабнем

  В битката с килограмите, често се случва да загубим или да се откажем преди да сме видели реален резултат. Да се отслабне дори с малко може да се окаже доста по-трудно, отколкото сме предполагали. Натрупаните излишества в някои части на тялото не се стопяват толкова бързо, колкото ни се иска и се чувстваме сякаш тялото ни саботира операцията по отслабването.

  Continue reading

 • Какви маратонки да изберем за различните спортове

  За да избяга и да си почине от динамичното ежедневие, в което живее днешния средностатистически, работещ човек, от дълги години се е обърнал към спорта и връзката с природата. Само физическото натоварване и чистият въздух са способни, като с магическа пръчка да изтрият тонове от умора и апатия и да възвърнат силите и доброто ни настроение.

  Continue reading

 • Най-харесваните дамски обувки

  Безспорен е фактът, че мнозинството от дамите са истински маниачки на темата обувки и често са склонни да похарчат неразумно много пари за някой модерен или удобен чифт. Качествените обувки са не само въпрос на стил и самочувствие, но и на здраве. Как, обаче, да се научим безпогрешно да откриваме най-хубавите и удобни? Има няколко прости правила за това, които много често пренебрегваме.

  Continue reading

 • Маратонки Puma и най-бързия спринтьор в света.

  Маратонки Puma или спортните обувки на Юсейн Болт.

  Ако трябваше да познаете какви маратонки носи най-бързият спринтьор в света Юсейн Болт, сигурно щяхте да предположите Adidas или Nike. Но нямаше да познаете, защото всъщност Болт винаги е носил маратонки Puma, от началото на кариерата си без пропуск.

  Continue reading

 • Дизайнерски кецове

  Защо все по-често мъжете избират дизайнерски кецове вместо официални обувки

   

  Много от нас имат един леко неприятен спомен примесен с незабравимото преживяване на абитуриентския бал – носенето на неудобни официални обувки и дългоочакваната им подмяна с удобни дизайнерски кецове веднага щом стигнем до ресторанта.

  Continue reading

Продукта 1 до 5 от 25 общо

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5