ЗА ПОРЪЧКИ И ВЪПРОСИ
0885 008 735

Cart0Item(s)

Вие нямате продукти във Вашата пазарска количка.

Product was successfully added to your shopping cart.

Какво можете да закупите за цената на iPhone XS Max

Apple показа новите смартфони в света и ни уплаши отново с цените им. Най-добрият iPhone XS Max (най-големият) струва 3349 лв и калкулаторът веднага започна да работи в главата ни веднага, като решихме да сравним маратонките и други неща с този нов продукт на Apple.

Nike MD Ruuner 2 VS iPhone XS Max 512GB

Първото нещо, което ни се случи, беше да сравним новия iPhone, който е на близо месец, с някои легендарни чифтове маратонки. Нашият избор падна на Nike MD Ruuner 2 , една легенда доказала се през годините. Оказа се много разкриващо съотношение. С парите от новия iPhone можете да купите 30 чифта маратонки или да обуете цял клас в училище

Nike Air Force 1 VS iPhone XS Max 512GB

Също така решихме да сравним любимите маратонки на Dr.Dre с новият Apple. Резултатът е точно същият. Ако някой през 2002 г. е казал, че телефоните ще струват колкото 17 чифта маратонки Nike Air Force 1, то определено нямаше да изглежда реално.

Games VS iPhone XS Max 512GB

Повечето от представянето на Apple са посветени на това колко готино е да играете игри на новия iPhone. Казаха, че това е най-доброто изживяване в живота ти . От всички ревюта на това как се справя новият Айфон с игрите се оказва, че резултатът за телефона е напълно разочароващ.

G-Shock VS iPhone XS Max 512GB

Японска технология се справя с iPhone. Оказа се, че е много неравномерен обмен, като се има предвид, че много хора използват телефона си за незабавни съобщения и настройват будилник. Чакаме Casio да добави подкрепа за телеграмата, а Apple може да бъде официално затворена.13 часовника CASIO G-SHOCK GA-400-1B

Adidas Terrex AX2 R GTX Gore-Tex VS iPhone XS Max 512GB

16 чифта Adidas Terrex GTX или нов iPhone, това е пролет и есен в прoдължение на 8 години да си купувате два пъти в годината един уникален модел с Gore-Tex мембрана.

Най-страшнoта в класацията е за бащите. Сега си представете, че детето е поискало нов iPhone, който е на цената на употребяван градски автомобил. Дори не знаеш какво да мислиш.

Leave a Reply