ЗА ПОРЪЧКИ И ВЪПРОСИ
0885 008 735

Cart0Item(s)

Вие нямате продукти във Вашата пазарска количка.

Product was successfully added to your shopping cart.

Как да носим маратонки есента

Малко хора харесват студения сезон - това е мокро и ветровито време; Дали може да се примирим - не. Ето няколко стъпки и инструкции за да продължим да носим любимите си маратонки през следващите няколко месеца, когато все още е твърде рано да се вмъкнем в ботуши и е твърде късно да се купуват бели маратонки.

Първото правило е да бъдете готови за всичко. Без значение кой чифт маратонки изберете най-накрая, трябва да имате специални кърпи за почистване. Това е истинско пацифистко средство за тези, които често стъпват върху краката ви в метрото и градският транспорт. Вместо истерично отмъщение на случайните минувачи, елегантно изваждате своята кърпичка и отстранявате последиците.

Второто правило е да се избегне очевидното. Да не се намирате в ситуация, в която изглеждате като половината от хората в Светоновия търговски център, помислете от обратното. Буквално, ние използваме модела на маратонките, които понастоящем популяризираме най-малкото, мислим внимателно за това какво се поставят маратонките и отваряме очите си към всички модели на Nike Air Max.

 

Третото правило е вниманието към детайлите. И накрая, е възможно да добавите допълнителни "съставки" към визията - например уникални чорапи. Отличен изход от ситуацията, ако имате възможност да купите само един чифт маратонки, но модата крещи в теб.

Четвъртото правило е любовта към класиците. Класическите модели, са актуални за всеки сезон независимо от модните тенденции, така че може да купите класика, като Nike Air Max 90, които разполагат с оригинални цветове за всеки сезон. Между другото, според резултатите от едно малко социално проучване, се оказа, че е почти невъзможно да се убие този конкретен модел.

Купи Nike Air Max 90

Петото и последното правило е тенденция. Есента, е точно времето, когато можете да си позволите да интегрирате всички най-добри идеи, предложени от дизайнерите, на вашите маратонки. Оставяйки очевидните огромни силуети, смело добавяме неонови чорапи към маратонките с животински принтове.

Sportmoda ви предлага разнообразни модели за сезон есен-зима, които може да откриете в нашият онлайн магазин.

Leave a Reply