ЗА ПОРЪЧКИ И ВЪПРОСИ
0885 008 735

Cart0Item(s)

Вие нямате продукти във Вашата пазарска количка.

Product was successfully added to your shopping cart.

Кецове за вегани

Ако сте веган и в допълнение към марката, модела, цвета и размера, един от важните критерии за вас при купуването на маратонки е липсата на материали от животински произход, като кожа или вълна, изборът е за вас. За щастие ангажиментът към етичен начин на живот не означава да се отказваме от стил и комфорт, поне когато става дума за маратонки.

Nike Air Max 95

Купи Nike Air Max 95

Nike спря да използва лепило, което съдържа животински продукти, в производството на обувки, така че всички обувки, които нямат кожа, могат да се считат за вегани. Обърнете внимание на този популярен модел в линията air max, защото там можете да намерите най-голямото разнообразие от маратонки, изработени от изкуствена кожа. Ще бъде чудесен избор за следващата есен.

Nike Air Vapormax

Супер леките спортни маратонки с дишащa горна част от синтетични материали и лека подметка Vapormax са твърде стилни, за да се движите.

adidas Response St

Купи Adidas Response St

Друг работещ модел вече е от Adidas, който се чувства страхотно в сегмента на начина на живот. Предимството на маратонките за бягане е тяхната лекота. На пазара има по-малко модели от кожа и бегачите вегани могат да се насладят не само на много удобни спортни обувки, но и такива без животински материали.

Converse

Една не умираща класика. Converse винаги има много опции за вегани, като тези като Chuck Taylor All Star

Leave a Reply