ЗА ПОРЪЧКИ И ВЪПРОСИ
0885 008 735

Cart0Item(s)

Вие нямате продукти във Вашата пазарска количка.

Product was successfully added to your shopping cart.

Незаменимите маратонки

Маратонките  необходимите  спортни  обувки!

 

В наши дни маратонките се произвеждат с помощта на най- модерни технологии, от изключително висококачествени материали в резултат от редица научни изследвания. Новите модели маратонки са нещо повече от това да са удобни. Те имат функциите да поддържат свода на самото стъпало, да контролират движенията и да осигурят голяма стабилност, комфорт и мекота.

Дамски маратонки Nike

 

Ако спортувате активно, когато избирате маратонки, е нужно да се съобразите с физическата дейност, която извършвате, за да може краката ви да се движат най- ефективно.

 

Има няколко вида маратонки:

Маратонки за ходене- този вид са малко по- твърди. При движения встрани, тези маратонкки осигуряват по- голяма стабилност. Те се използват при различни видове спорт.

Друг вид маратонки са тези за бягане. Натоварването върху краката е три пъти по- голямо при бягане, в сравнение с натоварването при ходене. Тези маратонки са създадени специално за максимална защита на краката от ударите. Благодарение на тяхната голяма еластичност, ходилата могат свободно да се свиват и разгъват.

 

И накрая маратонките за фитнес, които са изключително гъвкави, имат допълнителна фиксация и възможност да омекотяват и олекотяват ударите по време на тренировка.

Когато избирате маратонки за спорт, задължително купувайте оригинални и качествени. Може да са малко по- скъпи, но са много по- дълготрайни, комфортни и са предназначени специално с такава цел.

Едни от най- качествените маркови маратонки са тези на Nike.

 

Спортните обувки и маратонки Nike се произвеждат по най- нови и модерни технологии.

Класическите модели са създадени за хора, които търсят максимална защита и максимална стабилност по време на спортуване. Тези модели се наричат още Nike Shox Sclupt Triner. Технологията представлява функциониращи в сътрудничество с балансиращ механизъм два пилона. Целта е да защитят максимално удобство краката и да послужат като трамплин.

 

Маратонки Nike Air Max

 

 

Друг вид маратонки Nike са кожените спортни обувки, които са предназначени предимно за тренировка, но се използват и за разходка. Това са така познатите на повечето от вас Nike Air Max . Тези модели имат някои отвори за проветряване на определени места по кожата им. Технологията Nike Air Max е вградена в петата точно под стелката. Тя представлява капсуловидна конструкция от много здрави влакна въздух. Тези влакна не позволяват разрушаване на конструкцията при натоварване, а самият въздух между стените омекотява движенията и осигурява нужната стабилност.

 

Nike Sunyassi

 

И накрая моделът дамски маратонки Nike Sunyassi. Това са удобните актуални пантофки, които се произвеждат в най- различни цветове и са съобразени с модните тенденции. Те са ежедневни спортни дамски обувки и са много подходящи за градски условия.

 

 

Leave a Reply