ЗА ПОРЪЧКИ И ВЪПРОСИ
0885 008 735

Cart0Item(s)

Вие нямате продукти във Вашата пазарска количка.

Product was successfully added to your shopping cart.

Nike представи нови баскетболни маратонки Nike Adapt BB

Нов етап на еволюция при баскетболните маратонки.

Преди няколко седмици имаше слухове, че Nike подготвя някои страхотни технологични иновации за баскетболния пазар. Веднага се заговори за маратонки, които имат автоматични връзки. За известно време всичко това изглеждаше напълно неосъществимо и се подклажда само от слухове.

След първата част от слуховете се появи необичана закачка за новост, която бе придружена от надписа, че на 15 януари ще видим нещо съвсем ново. .

Nike официално представи новите маратонки, наречени Nike Adapt BB с вградени автоматични връзки и контрол от телефона.

Да, тези баскетболни маратонки с право носят статута на нови артикули. Инженерите са работили доста добре по този нов продукт и са усъвършенствали абсолютно всички елементи. Основното нещо, което са подобрили, е механизмът за автоматично завръзване: сега не е толкова примитивен, той работи много по-уверено и вече не се нуждае от силен натиск.

Бутоните за фиксиране на крака са поставени отстрани на маратонките, като са добавили и функция за управление от телефон. Екипът на Nike е направил така, че обувките вече могат да се управляват дистанционно от телефона, освен това можете да контролирате нивото на затягане във всяка обувка поотделно.

Чрез ръчно докосване или чрез приложението Nike Adapt на смартфон, играчите могат да въвеждат различни настройки, в зависимост от различните моменти от играта. Например, по време на изчакване, играчът може да разхлаби обувката, преди да я затегне, докато отново влезе в игра. Освен това, играчите могат да изберат актуализациите на фърмуера за технологията FitAdapt.

Nike Adapt BB

Естествено, за да се случи това е нужна енергията. Моделът се зарежда със специална поставка, наподобяваща стойка за маратонки: поставяте чифт и той автоматично започва да се зарежда.

Джейсън Татум, който тества модела и скоро ще проведе първия официален мач в НБА, се превърна в лицето на иновацията. Такава чест му бе дадена веднага след като той имаше голям дебютен сезон в лигата. Известно е, че ще можем да купим чифт маратонки само на 17 февруари. Хубаво е, че цената за един чифт е $ 350, което преди това изглеждаше абсолютно невъзможно.

Leave a Reply