ЗА ПОРЪЧКИ И ВЪПРОСИ
0885 008 735

Cart0Item(s)

Вие нямате продукти във Вашата пазарска количка.

Product was successfully added to your shopping cart.

Защо да купуваме спортни обувки?

Спортни обувки

Безспорен факт е, че най- удобните обувки са спортните. Всеки един човек би трябвало да има поне един чифт от тези обувки.

Към спортните обувки приспадат и кецовете, които днес са много популярни. Днешните модели са много удобни и изключително красиви и гледаме на тях като на допълнителен аксесоар към облеклото ни. Те красят стила ни и с тях се чувстваме наистина доста комфортно.

repliki

 

 

При избора на спортни обувки, на първо място повечето от нас гледаме марката. Това обаче изобщо не е правилно. В днешно време на пазара се предлагат много реплики и ако не разбираме, винаги можем да се объркаме. Един от най- сигурните начини да различим тези обувки е внимателно прочетем надписа на бранда. При него много често една от буквите е сменя умишлено, например вместо Nike се изписва Nyke, или вместо Adidas- Abidas и т. н. Друг начин да различим оригиналните кецове и маратонки от репликите е в случая, когато липсва вътрешния етикет, който е задължителен, нищо че в този случай надписа на бранда е може да е правилно изписан.

 

fake jordan

 

 

Никога не трябва  да купуваме некачествени спортни обувки, кецове или маратонки. Много често те са от несигурен произход и при изработката им са използвани някои вредни бои и други материали, които са опасни за здравето ни, но ние рядко осъзнаваме това. Оригиналните спортни обувки се произвеждат само от качествени материали. С тях краката се чувстват в пъти по- удобно, те не се запаряват и я няма онази неприятна миризма като при ментетата. Качествените обувки предотвратяват появата на гъбички, което може би е един от най- малките проблеми.

 

При качествените модели пречупването, което се получава, трябва да е на определено място или в началото на модела, не по средата.  Трябва да обръщаме внимание и на внимание и на подметката. Тя задължително трябва да е качествена. Едни качествени спортни обувки ще ни вършат работа за много по- дълъг период от време, но ние също трябва да полагаме грижи за това. След всяка разходка е необходимо да ги чистим от мръсотията, а кожата можем да поддържаме със специални за целта кремове.

Спортни обувки Puma от Sportmoda.bg

Ако спазваме тези няколко прости правила, всеки от нас със сигурност ще успее да намери своите стилни кецове или маратонки, които да са наистина качествени, но и едновременно с това много красиви за нашите градски разходки или парка или за всекидневните ни тренировки във фитнеса.

Никога не трябва да правим компромис с обувките, които носим. Защото те трябва да са красиви, но и задължително удобни, тъй като най- важно за всеки един от нас е здравето.

 

Leave a Reply