ЗА ПОРЪЧКИ И ВЪПРОСИ
0885 008 735

Cart0Item(s)

Вие нямате продукти във Вашата пазарска количка.

Product was successfully added to your shopping cart.

Мода и Спорт

 • Puma представи своите автоматични маратонки

  Германците от Puma, решиха отново да се опитат да направят самозавръзващи маратонки. Този път всичко изглежда много по-обещаващо. Напоследък все повече марки започват да се стремят към въвеждането на технологията за автоматично завръзване в своите продукти. Докато досега това се случваше в тестов режим, вече това явление може да стане широко разпространено.

  Continue reading

 • Nike представи нови баскетболни маратонки Nike Adapt BB

  Нов етап на еволюция при баскетболните маратонки.

  Преди няколко седмици имаше слухове, че Nike подготвя някои страхотни технологични иновации за баскетболния пазар. Веднага се заговори за маратонки, които имат автоматични връзки. За известно време всичко това изглеждаше напълно неосъществимо и се подклажда само от слухове.

  Continue reading

 • Кецове за вегани

  Ако сте веган и в допълнение към марката, модела, цвета и размера, един от важните критерии за вас при купуването на маратонки е липсата на материали от животински произход, като кожа или вълна, изборът е за вас. За щастие ангажиментът към етичен начин на живот не означава да се отказваме от стил и комфорт, поне когато става дума за маратонки.

  Continue reading

 • Какво можете да закупите за цената на iPhone XS Max

  Apple показа новите смартфони в света и ни уплаши отново с цените им. Най-добрият iPhone XS Max (най-големият) струва 3349 лв и калкулаторът веднага започна да работи в главата ни веднага, като решихме да сравним маратонките и други неща с този нов продукт на Apple.

  Continue reading

 • Историята на adidas Samba

  Историята на adidas Samba и линията Terrace

  Футболът е основната тема на последните 2 години. Той буквално ни заобикаля от всякъде и оставя своя белег в почти всяка област от нашия живот. Уличната мода, която сега все повече използва познати мотиви, посветени на основната топка на планетата, не е изключение. Но любовта към футболната естетика дори не се появява в този век.

  Continue reading

Продукта 1 до 5 от 33 общо

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 7