ЗА ПОРЪЧКИ И ВЪПРОСИ
0885 008 735

Cart0Item(s)

Вие нямате продукти във Вашата пазарска количка.

Product was successfully added to your shopping cart.

Удобните обувки – мечта за всяка жена.

 

Ниските обувки на есен-зима 2013/14

Обувки от миналата есен, даващи ни така търсения комфорт, са находчиво заменени в актуалните колекции за тази година с модели, които са затворени, но на нисък ток или равна дебела подметка, тъй като се залага определено на удобството и повечето топлина през предстоящите студени месеци.

Невероятно стилни са изключително елегантните модели обувки от лак с определено ниски токчета, притежаващи валидните с пълна сила за спортните мокасини акценти: катарами и големи езици. Световните модни дизайнери дават най-различни идеи за актуална визия на модерната жена и у нас – може да ги изберете със златен кант и затъпена предна част или заоблени, но определено - със задължителен блестящ ефект. Модерните ниски обувки пък са отново заострени, с токче, което е скосено и украса от метал, а също са особено актуални и равните обувки с определено дебела подметка, много приличащи на ниските платформи на удобните балетни пантофки.

 

Тип мъжки обувки с изцяло равна подметка

 

са един от топ трендовете за новия студен сезон, кореспондиращ отлично с взаимствания от мъжкия стил облекло и при дамите – безспорен хит сред актуалните модни тенденции за настоящия моден сезон. В новите колекции има прекрасни модели - с връзки, или пък на равна подметка, с ниски токчета; много са актуални обувките тип мокасини, но с акцент от украса от метал; много красиво стоят атрактивните обувки от най-благородния метал, задължително с много изчистен дизайн. Подобни дамски обувки могат да се съчетаят отлично с елегантните делови костюми (панталони и сака) в бизнес стил, а също и със спортни дрехи (джинси с якета или панталони от кожа) в облеклото за ежедневието, а определени модели дават страхотна визия в комбинация с артистичните разкроени поли или гръндж стил.

 

Затворените обувки на есен-зима 2013/ 14-а

 

Особено удобните за ежедневието стабилни дебели токове, заоблената предна част и уголемените езици – това са най-хитовите детайли във визията на най-актуалните затворени обувки. Модерни са много от тях: затворените в силни, ярки цветове; атрактивните луксозни обувки със змийски блестящ принт; мокасините с уголемени катарами и езици... Точно такива модели са перфектни за забързаното ежедневие, даващи ни топлина и комфорт в мокрото и студено време през есента.

 

Платформите на есен-зима 2013/14-а

 

В модните колекции за сезона има голямо разнообразие от модели - от интересни екстравагантни платформи, лачени платформи с дървена подметка до изчистения дизайн на практични полуботи и боти с подметки със силно изразени грайфери.

 

Обувките с принтове на есен-зима 2013/14-а

 

са възможно най-модерните за този сезон. Водещите модни дизайнери предлагат изключително голямо разнообразие от дамски обувки с принтове в ярки цветове и флорални елементи, а едни от най-оригиналните модели са с комфортна подметка, в най-разнообразни десени от кариран плат.

 

 

Leave a Reply