ЗА ПОРЪЧКИ И ВЪПРОСИ
0885 008 735

Cart0Item(s)

Вие нямате продукти във Вашата пазарска количка.

Product was successfully added to your shopping cart.

Как да си купуваме обувки онлайн?

Обувки онлайн, как да ги купим бързо и евтино?

Хората всеки ден купуват стоки и услуги. Много от тях все още се колебаят да направят това онлайн, поради невъзможността да изпробват избраната стока. Затова все по-често собствениците на онлайн магазини предлагат на клиентите си да тестват продукта при доставката с опция за евентуално връщане. Това правило важи и за обувки и маратонки. В този случай много хора се притесняват, че няма да поръчат правилния размер.

Наистина е много разочароващо да си купиш Обувки онлайн и когато ги получиш да установиш, че са неправилен номер. Ето защо ви предлагаме някои неща, които може да направите, за да сте убедени, че поръчаният от вас размер е правилният. Необходими са ви: голям лист хартия, тиксо, молив и линия. И така, залепете хартията на пода с помощта на тиксото. Събуйте се и стъпете върху нея. Очертайте стъпалото първо на единия, а после и на другия крак. След това измерете дължината им, не се изненадвайте, ако се окаже, че единият ви крак е мъничко по-дълъг, това е нормално. Вземете по-голямата дължина. Така получавате дължината на стелката на вашите обувки, която може да сравните в таблицата с размери и да намерите вашият номер. Имайте предвид също, че вечер краката може да са леко подпухнали поради целодневното ходене. Също така отчетете дебелината на чорапите, помнете, че обикновено спортните са по-дебели.

 

Онлайн Пазаруване Обувки онлайн

 

Ако знаете вашият номер със сигурност, но искате да разберете на какви американски, английски или европейски размери отваря, то знайте, че почти всички сайтове за пазаруване на обувки и маратонки имат таблица, в която можете да видите тези съответствия.

 

Някои хора пазаруват по този начин, директно от Англия, Германия, САЩ или от други чужди страни. В повечето случаи обаче цената им се оскъпява, а превозът им изисква дълго чакане. Първият и основен допълнителен разход е този за транспорт. В някои случаи таксата е голяма и обезсмисля покупката изобщо. Тя обикновено зависи от разстоянието, на което ще се транспортира стоката, но може да бъде и в зависимост от цената на поръчката, теглото или да бъде твърда ставка. Друг допълнителен разход е такса за опаковката и възможността за връщане на обувките, като транспортните разходи при връщане са значителни и не рядко се доближават до стойността на самите обувки, което обезсмисля връщането. Не трябва да забравяме също, че платежните средства, които използваме за разплащане онлайн имат такси и комисионни, както и митническото обслужване. Добре е да се поинтересуваме и за тях, за да не останем неприятно изненадани при получаването на дългоочакваните маратонки.

 

За щастие обаче в онлайн магазини за обувки, Sportmoda.bg може да закупите обувки онлайн, маратонки и кецове на ниска цена, а и доставката е изключително бърза и евтина, a в някои случаи и безплатна.

Leave a Reply