ЗА ПОРЪЧКИ И ВЪПРОСИ
0885 008 735

Cart0Item(s)

Вие нямате продукти във Вашата пазарска количка.

Product was successfully added to your shopping cart.

Модна палитра актуална и при обувките

Красивата модна палитра на сезона – актуална и при обувките.

 

Кои са нестандартните модерни цветове на настоящия сезон? Най-новите тенденции внасят повече настроение и през предстоящите студени месеци, в които е много по-трудно да бъдем свежи и отново да създаваме настроение с визията си.

Синьото във всичките му нюанси

 

Този цвят провокира у нас извечния стремеж към себе познание и свобода. Той отлично хармонира с по-хладния характер на зимата, който обаче също има своето очарование, но и внася неподправен аристократизъм.

 

Нюансите на синьото варират от дълбокия цвят на кобалта през по-бледите и индигови тонове. На тези красиви нюанси се любуваме в колекциите обувки на водещи марки

 

Красиви в бяло през зимата

 

Този излъчващ чистота цвят е много подходящ, ако искаме да бъдем истински зимни кралици. С право е избран и за топ актуална модна тенденция за настоящия сезон при обувките и дрехите. Това е цвят за всяка дама, която избира свежия стайлинг през и без това мрачните зимни месеци.
Разкошни в червено

 

Този класически цвят на лукса е за жени, които искат да привлекат вниманието върху себе си. Но това е и много красива багра за всяка изискана дама в своите най-различни нюанси (през пролетта беше особено модерно нежния му нюанс в коралово). Тази година топлото червено е обикнат фаворит от водещи модни марки.

 

Романтични в лилаво

 

Кралското лилаво е една от най-изкусителните изненади за новия моден сезон и смело триумфира в колекциите на най-големите модни дизайнери. Този позабравен цвят придава във визията на модерната жена драматични нотки, които обаче я обграждат с царственост.

 

Изумрудът - този изящен цвят

 

Изумруденото зелено вече неколкократно бе класирано като топ-цвета на 2013 г., ето защо неизменното му присъствие и в актуалната есенно-зимна колекция не е изненада за никого.

 

Нежни в бледорозово

 

Невинната, много нежна и напомняща момичешката визия на розовото е доста актуална този сезон с помощта на всичките си сладки нюанси. Така че чифт зимни обувки в този модерен цвят отлично ще се съчетават и с новото ви палто в необичайното розово, особено свежо през мрачните студени дни и безспорен хит през настоящия моден сезон. Това е цвят, който смело ни препоръчват водещи модни доайени.

 

 

Leave a Reply