ЗА ПОРЪЧКИ И ВЪПРОСИ
0885 008 735

Cart0Item(s)

Вие нямате продукти във Вашата пазарска количка.

Product was successfully added to your shopping cart.

Puma представи своите автоматични маратонки

Германците от Puma, решиха отново да се опитат да направят самозавръзващи маратонки. Този път всичко изглежда много по-обещаващо. Напоследък все повече марки започват да се стремят към въвеждането на технологията за автоматично завръзване в своите продукти. Докато досега това се случваше в тестов режим, вече това явление може да стане широко разпространено.

Немската марка Puma, представи новият си високотехнологичен чифт маратонки, в която е въведена автоматична система за фиксиране на краката. Маратонките се наричат Puma Fi.

Купи маратонки Puma

Маратонки puma

 

Интересното е, че марката работи върху създаването на чифта от 3 години и очевидно все още не е завършил. В официалните документи, тяхното пускане на пазара е посочено за 2020 г., което причинява незначителни притеснения относно тяхната уместност и готовност.
Цената на която ще се продават, е 330 долара, което ще зарадва всеки, който не иска да харчи пари за високотехнолигични спортни обувки. Информацията, е че обувките ще могат да се зареждат (от 0 до 100 процента) на специална стойка само за 2 часа, и ще могат да се ползват активно една седмица.

 

Самозавръзващи се маратонки пума

 

Вместо традиционните връзки, модела има двигател със затягащ механизъм, който с едно докосване започва да фиксира краката ви, докато тъканта достигне желаното напрежение. Можете също така да регулирате всичко ръчно или с приложение за iPhone и Android.

Един от най-хубавите характеристики на маратонките са сменяемите батерии, които по всяко време могат да бъдат просто заменени с нови. Ще е достатъчно само да погледнете в специалното отделение под стелката, където са разположени, да ги извадите и да вкарате нови.Това са всичките манипулации за смяна на батерията.

 

Оригинални маратонки puma

 

Това е много важен момент в история на Puma, защото те вече са се опитвали да пуснат самозавръзващи се маратонки, но този проект не беше особено успешен и се смяташе за провал, което се отрази на замразяването на проекта. Сега екипът е много по-отговорен към своя продукт и определено може да направи добро спортно издание.

Leave a Reply