ЗА ПОРЪЧКИ И ВЪПРОСИ
0885 008 735

0Item(s)

Вие нямате продукти във Вашата пазарска количка.

Product was successfully added to your shopping cart.

Доставка и Връщане

 

 

Доставка

Всички продукти  се доставят с куриер и са за сметка на клиента, като стойноста на доставката е 7.50 лв. за поръчка, с изключение на случаите на Безплатна Доставка. Сроковете за доставка са от 1-3 работни дни в зависимост от населеното място. 

 

Замяна и Връщане!

Всички продукти в онлайн магазина Sportmoda.bg,  могат да бъдат върнати или заменен в 14 дневен срок от датата на получаването им. Може да върнете или замените даден продукт ако не сте доволни от него, има разминаване с номерацията или има някакъв дефект. Всички продукти не трябва да са влизали в употреба, и трябва да са с всички артикули към тях( кутия, етикети, хартии ). При връщане да даден продукт, ще ви бъде върната само стойноста на продукта,  доставката е за сметка на клиента. При замяна на даден продукт  ако има разлика в стойноста тя ще бъде върната  или съответно начислена към новата доставка. Доставката при замяна е за сметка на клиента, с изключение на случаите, които са по вина на Sportmoda.bg, изпращане на грешен артикул или объркан номер. 

При връщане на пратка е необходимо да се свържете с нас по имейл или телефон. Възстановяването на сумите се извършва само по банков път, като се въстановява само сумата за прудукта без куриерските разходи.