ЗА ПОРЪЧКИ И ВЪПРОСИ
0885 008 735

Cart0Item(s)

Вие нямате продукти във Вашата пазарска количка.

Product was successfully added to your shopping cart.

Доставка и Връщане

 

 

Доставка

Всички продукти се доставят с куриер и са за сметка на клиента,

  • Стойноста на доставката за цялата страна е ориентировачна от 7.50 лв и е максималната цена, която бихте платили за поръчка. В повечето случаи стойноста на доставката до офис на Еконт е по-ниска. Sportmoda.bg не събира такси за доставка. Стойноста на доставката се заплаща от получателя към Еконт Експрес. В една поръчка може да имате до 2 бр. артикули.

 

Замяна и Връщане!

Всички продукти в онлайн магазина Sportmoda.bg, могат да бъдат върнати или заменен в 14 дневен срок от датата на получаването им. Може да върнете или замените даден продукт ако не сте доволни от него, има разминаване с номерацията или има някакъв дефект. Всички продукти не трябва да са влизали в употреба, и трябва да са с всички артикули към тях( кутия, етикети, хартии ). При връщане да даден продукт, ще ви бъде върната само стойноста на продукта,  доставката е за сметка на клиента. При замяна на даден продукт  ако има разлика в стойноста тя ще бъде върната или съответно начислена към новата доставка. Доставката при замяна е за сметка на клиента, с изключение на случаите, които са по вина на Sportmoda.bg, изпращане на грешен артикул, объркан номер или дефектен продукт. 

При връщане на пратка е необходимо да се свържете с нас по имейл или телефон. Възстановяването на сумите се извършва само по банков път, като се въстановява само сумата за продукта без куриерските разходи.