ЗА ПОРЪЧКИ И ВЪПРОСИ
0885 008 735

Cart0Item(s)

Вие нямате продукти във Вашата пазарска количка.

Product was successfully added to your shopping cart.

Обслужване на клиенти

 

Доставка

  • Стойноста на доставката за цялата страна е ориентировачна от 7.50 лв и е максималната цена, която бихте платили за поръчка. В повечето случаи стойноста на доставката до офис на Еконт е по-ниска. Sportmoda.bg не събира такси за доставка. Стойноста на доставката се заплаща от получателя към Еконт Експрес. В една поръчка може да имате до 2 бр. артикули. Сроковете за доставка са  1-2 работни дни в зависимост от населеното място.

Условия за Ползване

Условията за използване на сайта "Sportmoda.bg" са както следва:
1) Използването на "Sportmoda.bg" означава, че автоматично Вие се съгласявате с условията за използване на уеб сайта.
2) "Спорт Мода" си запазва правото да променя условията във всеки един момент, като те стават активни в момента на тяхното публикуване.
3) "Спорт Мода" си запазва правото да променя дизайна, конструкцията и всичко в уеб сайта, както и да променя, изтрива и добавя нови продукти.
4) При регистрация Вие сами решавате дали желаете да Ви бъдат изпращани електронни писма / имейли с настоящи или бъдещи оферти.
5) Всички IP адреси на потребителите се записват автоматично поради мерки за сигурност.
6) "Sportmoda" съдържа реклами и линкове към други уеб сайтове, като не носи отговорност за тяхното съдържание и ползване.
7) При извършена покупка от "Спорт Мода" , Вие се задължавате да заплатите поръчаната от Вас стока при доставката и / наложен платеж / или предварително при банков превод и пощенски запис. Ако желаете да се откажете от поръчката – Би следвало да се откажете с електронно известие / имейл / или чрез формата за контакт.
8) За предоставяне на неверни данни – потребителят носи отговорността за тях.
9) За всички останали въпроси, неупоментаи в тази секция се прилага Българското Законодателство.
При възникнали въпроси от Ваша страна, моля не се колебайте да се свържете с нас за съдействие

Връщане и замяна

Всички стоки в онлайн магазина, имат 14 дневен гаранционен срок. В случаи на рекламации, моля използвайте формата за контакт за да ги отправите към нас. Необходимо е да изпратите референтният номер на поръчката, който се получава след като поръчката е завършена. В процеса на този 14 дневен гаранционен период имате право да замените или върнете продукта, като в случай на връщане, ще Ви бъде възстановена сумата за продукта без куриерските разходи. Куриерските разходи са за сметка на клиента. В случай на замяна на продукта с друг, сумата по куриерските разходи е за сметка на клиента. Общи условия на гаранцията: Имате право да върнете продукта ако не сте доволни от покупката или има дефекти /в редки случаи/. При връщане на продукта към нас, той трябва да е в оригиналният вид, както е закупен – с етикети и всички артикули, които вървят към него. Продуктите не трябва да са влизали в употреба през този гаранционен период..

Поръчка

Предлаганите в онлайн магазин www.sportmoda.bg продукти са класифицирани по своя вид /производител , модел, тип т.н./, като е поместена основна информация и снимка за всеки отделен продукт и са указани възможните размери на продукта, както и неговата цена.
Указаната цена на отделната стока е за 1 брой, без включена в тази стойност цена на доставката. Посочените цени в сайта са пепоръчаната от производителя (RRP), и ценатa на която се продава от Sportmoda.bg, която в повечето случаи е по-ниска от препоръчната от производителя.
Поръчването на определена стока става чрез натискане на бутона "Купи" в офертата на желаната стока. Действието представлява волеизявление, което обвързва със силата на договора клиента и "Sportmoda.bg", съответно на описаните в настоящия документ условия и правилата на Закона за защита на потребителите и правилата за търговия (ЗЗППТ).
Клиентът посочва основните параметри на желания от него продукт, съгласно представените опции и вида на стоката (размер)
При поръчката клиентът задължително посочва точен адрес или офис на Еконт Експрес и телефон, на който е възможно да се установи връзка с клиента за потвърждаване на поръчката и за срока на доставка.
Посочването на неверен/сгрешен адрес и/или телефон прави поръчката невалидна и тя не обвързва "Sportmoda.bg'' със задължението за изпълнение на доставката.
След получаване на поръчката, се извършва проверка на посочения телефон за валидността и чрез потвърждаване на поръчката и адреса, на който да бъде доставена стоката.
Допълнително може да поръчате по:
телефон:088 5 008735
скайп: sport-moda
.

Плащане

Възможностите за плащане са:
• Чрез наложен платеж при доставка (Пощенски Паричен Превод).
• По банков път.