ЗА ПОРЪЧКИ И ВЪПРОСИ
0885 008 735

Cart0Item(s)

Вие нямате продукти във Вашата пазарска количка.

Product was successfully added to your shopping cart.

Nike

Задай възходяща посока

22 продукт(а)

Задай възходяща посока

22 продукт(а)

"Just do it"

Nike предлагат голямо разнообразие от продукти за вашият ежедневен начин на живот или спорт и могат да облекат отгоре до долу всеки спортист с висококачествени маратонки, кецове, обувки, дрехи, раници, часовници и очила.

Със своите спортни обувки и маратонки, те ще Ви помогнат да станете по-добър в ежедневната ви дейност, в спорта който практикувате или пък ще се чувствате комфортно и същевременно модерни с техните облекла, обувки и аксесоари. Най-високо качество и производителност са думите, които най-добре могат да опишат любимата Ви марка.

От компанията продължават да търсят нови и иновативни начини за да създадат перфектният спортен продукт, както и креативни методи, за да комуникират директно с потребителите. Nike Free, Air Max, Zoom и Pegasus са само три примера за този подход. Марката винаги е била най-отпред на техническа интеграция, и въпреки че продуктите на марката се предлагат в много магазини, поръчката на маратонки, дрехи, аксесоари и обувки онлайн от Sportmoda.bg ви предлага по-добри условия и цени.