ЗА ПОРЪЧКИ И ВЪПРОСИ
0885 008 735

Cart0Item(s)

Вие нямате продукти във Вашата пазарска количка.

Product was successfully added to your shopping cart.

Nike

Задай възходяща посока

Продукта 1 до 24 от 31 общо

  1. 1
  2. 2
Задай възходяща посока

Продукта 1 до 24 от 31 общо

  1. 1
  2. 2

"Just do it"

Nike предлагат голямо разнообразие от продукти за вашият ежедневен начин на живот или спорт и могат да облекат отгоре до долу всеки спортист с висококачествени маратонки, кецове, обувки, дрехи, раници, часовници и очила.

Със своите спортни обувки и маратонки, те ще Ви помогнат да станете по-добър в ежедневната ви дейност, в спорта който практикувате или пък ще се чувствате комфортно и същевременно модерни с техните облекла, обувки и аксесоари. Най-високо качество и производителност са думите, които най-добре могат да опишат любимата Ви марка.

От компанията продължават да търсят нови и иновативни начини за да създадат перфектният спортен продукт, както и креативни методи, за да комуникират директно с потребителите. Nike Free, Air Max, Zoom и Pegasus са само три примера за този подход. Марката винаги е била най-отпред на техническа интеграция, и въпреки че продуктите на марката се предлагат в много магазини, поръчката на маратонки, дрехи, аксесоари и обувки онлайн от Sportmoda.bg ви предлага по-добри условия и цени.