ЗА ПОРЪЧКИ И ВЪПРОСИ
0885 008 735

0Item(s)

Вие нямате продукти във Вашата пазарска количка.

Product was successfully added to your shopping cart.

Блог на SportModa

Мнения и ревюта на спортни обувки, маратонки и кецове. Полезни статии от сферата на спорта и модни тенденции.

 • Кецове за вегани

  Ако сте веган и в допълнение към марката, модела, цвета и размера, един от важните критерии за вас при купуването на маратонки е липсата на материали от животински произход, като кожа или вълна, изборът е за вас. За щастие ангажиментът към етичен начин на живот не означава да се отказваме от стил и комфорт, поне когато става дума за маратонки.

  Continue reading

 • Какво можете да закупите за цената на iPhone XS Max

  Apple показа новите смартфони в света и ни уплаши отново с цените им. Най-добрият iPhone XS Max (най-големият) струва 3349 лв и калкулаторът веднага започна да работи в главата ни веднага, като решихме да сравним маратонките и други неща с този нов продукт на Apple.

  Continue reading

 • Историята на adidas Samba

  Историята на adidas Samba и линията Terrace

  Футболът е основната тема на последните 2 години. Той буквално ни заобикаля от всякъде и оставя своя белег в почти всяка област от нашия живот. Уличната мода, която сега все повече използва познати мотиви, посветени на основната топка на планетата, не е изключение. Но любовта към футболната естетика дори не се появява в този век.

  Continue reading

 • Как да носим маратонки есента

  Малко хора харесват студения сезон - това е мокро и ветровито време; Дали може да се примирим - не. Ето няколко стъпки и инструкции за да продължим да носим любимите си маратонки през следващите няколко месеца, когато все още е твърде рано да се вмъкнем в ботуши и е твърде късно да се купуват бели маратонки.

  Continue reading

 • Най-скъпите маратонки за последните 3 месеца

  Икономиката на големия свят на маратонките.

  Изследване на Highsnobiety и StockX

  Веднъж на всеки три месеца порталът Highsnobiety заедно със склада на Stocktech обобщават специфичните резултати, свързани с дейността на StockX на пазара. Всеки месец се публикува информация за най-скъпите продавани маратонки за тримесечието и се генерира диаграма на броя на заявките за определени модели. Резултатите от последните три месеца ни изненадаха много.

  Според StockX десетина от най-скъпите двойки, препродадени в сайта им, изглеждат така:
  Continue reading

Продукта 1 до 5 от 31 общо

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 7