ЗА ПОРЪЧКИ И ВЪПРОСИ
0885 008 735

Cart0Item(s)

Вие нямате продукти във Вашата пазарска количка.

Product was successfully added to your shopping cart.

Блог на SportModa

Мнения и ревюта на спортни обувки, маратонки и кецове. Полезни статии от сферата на спорта и модни тенденции.

 • 7 факта за един емблематичен Adidas Forum

  Модела произхожда от Франция През 1983 г. този чифт се появи във Франция. Проектиран е от френския дизайнер Жак Чезанг. Който се фокусира върху популярността на баскетбола, затова създадава маратонки специално за този спорт. Начална цена Продажбата на чифта се запомня с факта, че маратонките струват доста. Цената от 100...
 • Историята на AIR MAX

  За да отпразнува Деня на Air Max, Nike представя ИСТОРИЯТА ЗА AIR MAX: 90 ДО 2090 : почит към богатата история на една от най-обичаните линии обувки, създавани някога.

  Continue reading

 • Маратонки Adidas Terrex

  Маратонки Adidas Terrex – за топли зимни месеци!

  Към какво най-много се стремят мъжете, когато става дума за тяхната визия? - Удобство, разбира се! То стои в основата при избора им на облекла, обувки и аксесоари. Ако няма изглед да се чувстват комфортно, носейки дадена дреха или пък обувки, господата изобщо не биха си купили каквото и да е… За разлика от дамите, за които най-важна е естетиката, представителите на силния пол не са склонни на компромиси по отношение удобството в ежедневието им. Когато например е дошло времето да си купят нови обувки, те обръщат внимание първо на това каква свобода на движение ще имат, носейки ги.

  Continue reading

 • Puma представи своите автоматични маратонки

  Германците от Puma, решиха отново да се опитат да направят самозавръзващи маратонки. Този път всичко изглежда много по-обещаващо. Напоследък все повече марки започват да се стремят към въвеждането на технологията за автоматично завръзване в своите продукти. Докато досега това се случваше в тестов режим, вече това явление може да стане широко разпространено.

  Continue reading

 • Nike представи нови баскетболни маратонки Nike Adapt BB

  Нов етап на еволюция при баскетболните маратонки.

  Преди няколко седмици имаше слухове, че Nike подготвя някои страхотни технологични иновации за баскетболния пазар. Веднага се заговори за маратонки, които имат автоматични връзки. За известно време всичко това изглеждаше напълно неосъществимо и се подклажда само от слухове.

  Continue reading

 • Кецове за вегани

  Ако сте веган и в допълнение към марката, модела, цвета и размера, един от важните критерии за вас при купуването на маратонки е липсата на материали от животински произход, като кожа или вълна, изборът е за вас. За щастие ангажиментът към етичен начин на живот не означава да се отказваме от стил и комфорт, поне когато става дума за маратонки.

  Continue reading

Продукта 1 до 6 от 36 общо

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6