ЗА ПОРЪЧКИ И ВЪПРОСИ
0885 008 735

Cart0Item(s)

Вие нямате продукти във Вашата пазарска количка.

Product was successfully added to your shopping cart.
Задай възходяща посока

8 продукт(а)

Задай възходяща посока

8 продукт(а)

Under Armour в Sportmoda

Under Armour е разпработена в САЩ и помага на спортистите да преодолеят своите граници от 1996 г. Марката, която за пръв път се прочу с иновативните си тениски, премахващи потта, непрекъснато преоткрива класиката, за да ви помогне да победите най-доброто от себе си.

Under Armour може да изглежда по-малко популярна марка, когато се поставя редом с подобни на Nike и Adidas но мнозина са изненадани да открият, че UA предлага обувки за бягане и спортни стоки в същия дух като на по-големите и стари марки. Ако сте нов в марката ние ще се опитаме да Ви представим основните предимства на UA

3 предимства на обувките за бягане Under Armour

Новост: Марката е относително по-млада в сравнение с много други производители на маратонки . Това ги прави по-синхронизирани с по-новите тенденции и по този начин те могат да предлагат стилове, които да се харесат на настоящия пазар.

Изключителен маркетинг: Марки като Nike и Adidas може да успеят с привличащи вниманието реклами и директни тактики за продажба, но UA избира различен подход и се фокусират не върху продукта, а върху потребителя и неговото представяне .

Цифрово напреднали: UA е една от само 2 марки, които предлагат маратонки за бягане, които могат да бъдат безжично свързани към телефонно приложение. Това развитие им дава предимстов за съчетаване на технология и фитнеса по уникален начин.