ЗА ПОРЪЧКИ И ВЪПРОСИ
0885 008 735

Cart0Item(s)

Вие нямате продукти във Вашата пазарска количка.

Product was successfully added to your shopping cart.

Ботуши – вечните зимни крале в дамския гардероб

 

Тази година и при ботушите артистичната небрежност смело се съчетава с дамския шик. Строгият класически стил е "разкрепостен" от спортния, карето е в класическото бяло-черно, а тъмните багри умело се комбинират със зимни тонове в пастелната гама. Актуалните модни тенденции за тази есен и зима никога не са били толкова многообразни и толкова контрастни.

Както при дрехите, така и при всички видове обувки този сезон важи изцяло правилото: черното отново тържествува! Това е определено най-актуалният избор, заедно с всички нюанси на скъпоценните камъни като рубиненочервеното, смарагдовозеленото или нежното сапфиреносиньо, имащи своята много важна роля по пътя към толкова търсената подчертана женственост.

Модерните акценти в линията ботуши за дамите са огромното разнообразие от капси, които излъчват "желязна" визия за всяко "мъжко момиче" и присъстват смело не само върху по-грубите ботуши, но и като детайли на почти всички модели. Друга важна модерна придобивка е десенът в камуфлаж, неизменен в най-новите аксесоари в нюансите на земното, маслиненозеленото и бежовото.

Топ тенденциите при ботушите са:

 

1. Равните модели: Този сезон особено актуални са ежедневните обувки с интересни декорации!

 

2. Високи токчета и капси: Те се кипрят като акцент не единствено върху по-небрежните и по-груби модели, но и при изявено женствените.

 

3. С клиновиден ток, спортни: Те направо завладяха стремително света на модата, така че хитовите спортни модели с клиновиден и затова много удобен за ежедневието ток са сред обикнатите от дамите фаворити. Тези обувки особено успешно подчертават модерната нова небрежност, наподобяваща стил "денди" и определено са особено комфортни!

 

4. Рокерски ботуши: Те много отдавна са въплъщение на спортно-артистичната небрежност, на свободолюбието и уникалния стил, характерни за рока въобще като течение! Може да ги превърнете в нарочно търсен стилов контраст - оригинален и топъл аксесоар към роклята, или придаващи ви небрежна визия, все едно - те са актуални завинаги и са абсолютно задължителни за мрачната есен и студената зима!

 

5. Груби ботуши: Ботушите с по-груба подметка придават невероятно усещане за смелост и дързост и сега са на възможно най-първата линия на голямата модна сцена! Не е пресилено да твърдим, че това са новите "символи на свободата”, даващи индивидуален стил на гардероба ни през есента!

 

6. Ботуши с висок шафт: Те са един незаменим аксесоар, особено актуални за зимния сезон: не само ни топлят, но са и крещящо модни!

 

7. Зимни ботуши: В най-страшните студове и кишата, толкова характерна за града, подплатените с топла кожа ботуши са повече от задължителни, за да бъдем здрави и да се чувстваме удобно в тях! Тези модели издържат на леда и снега, а въпреки че са гумени, подметките им изобщо не се хлъзгат и са много стабилен и правилен избор, изключително практични и верни наши спътници през дългите зимни месеци!

 

 

 

One thought on “Ботуши – вечните зимни крале в дамския гардероб”

Leave a Reply